Brio – Set Deluxe Cale Ferata Cu Trenuri De Marfa

 • Brio - Set Deluxe Cale Ferata Cu Trenuri De Marfa

  927,91 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Brio - Set Deluxe Cale Ferata Cu Trenuri De Marfa

   927,91 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   927,91 lei

   Stoc epuizat

   Setul de 54 de piese BRIO SET DELUXE CALE FERATA CU TRENURI DE MARFA este un set de trenuri de jucarie plin de actiune si de functii mecanice, fiind un joc tematic de marfa.

   Ridica si incarca marfa: Condu motorul de marfa cu incarcatura peste podul rosu suspendat, pe sinele din varful muntelui si pana la santier unde camionul basculant si trenul de marfa asteapta livrarea marfii. Foloseste bratul mecanic de la macaraua mica pentru a ridica incarcatura de pe vagoane si aseaz-o langa sine. Macaraua uriasa se afla deasupra sinelor, gata sa mute marfa intre trenuri – foloseste doar manivela si carligul magnetic pentru a ridica marfa, apoi gliseaza-o peste cealalta sina unde asteapta un alt tren.

   Gara de marfuri: Aceasta minune mecanica face usor si distractiv transferul de marfa de la trenurile in trecere la camionul basculant. Scoate incarcatura de pe vagon cu ajutorul bratului magnetic, apoi lasa incarcatura pe jgheabul de incarcare si apasa butonul pentru a ridica rampa si gliseaza incarcatura in camionul care asteapta.

   Locomotiva de marfa alimentata cu baterie: Transporta incarcatura pe caile ferate folosind locomotiva de marfa alimentata de baterie cu faruri de lucru pentru a vedea calea. Utilizeaza comutatorul simplu de pe partea superioara a locomotivei pentru a conduce trenul inainte cu farurile functionale, pentru a opri si pentru a opri luminile sau pentru a o pune in marsarier.

   Fiecare set este pe deplin compatibil cu alte seturi, sine si trenuri BRIO. Trenurile, vagoanele si alte vehicule au toate cuplajele magnetice BRIO clasice care permit o conexiune usoara intre ele si alte jucarii feroviare BRIO.

   Setul include:

   • 54 de piese

   Specificatii / Functii:

   BRIO le ofera copiilor diferite experiente de joc prin care acestia pot explora cu bucurie si in siguranta elemente din viata reala, pot descoperi lucruri noi si creste in timp ce se joaca.

   BRIO WORLD

   • Inca din1960, calea ferata BRIO World ii ajuta pe copii sa exploreze lumea din jurul lor intr-un mod distractiv si memorabil.
   • Toate jucariile BRIO World functioneaza intre ele intr-un sistem compatibil care creeaza posibilitati de joc nesfarsite.
   • Inspirate din viata reala pentru a ajuta copiii sa descopere si sa exploreze lumea intr-un mod distractiv.
   • Materialele combinate,cum ar fi lemnul, plasticul si metalul, sporesc valoarea jocului si adauga functii detaliate.
   • Un joc sigur, fara piese mici.

   BRIO te indeamna sa explorezi lumea!
   Copiii sunt extrem de curiosi despre ei insisi, despre prietenii si familiile lor, despre lumea in care traiesc. Brio creaza jucarii care nu numai ca sunt distractive, ci le ofera celor mici ore intregi de joaca, incuranjand dezvoltarea lor.
   • Povestea BRIO a inceput intr-o mica familie din orasul suedez Osby in 1884
   • Mai mult de un secol de joc inovator
   • Produse de calitate ce s-au transformat de-a lungul timpului intr-o mostenire indelungata a maiestriei, calitatii si jocului
   • Combinata cu curiozitatea si simtul insaciabil pentru inovatie, BRIO ofera unele dintre cele mai iubite si atemporale jucarii
   • De-a lungul anilor, indrumati de motto-ul „Nu te mai opri din joc”, BRIO a castigat o multime de premii, fiind mosteniri pretuite de care se bucura atat copiii cat si parintii.
   Greutate 3520 g
   Brand

   Brio

   Varstra

   3 ani+

   Pentru

   Unisex

   Material

   Lemn, Plastic, Metal, Magnet

   Atribut1

   RW Sets

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BRIO33097 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii