Bruder – Accesorii – Lama Mare Plug

 • Bruder - Accesorii - Lama Mare Plug

  75,17 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Accesorii - Lama Mare Plug

   75,17 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   75,17 lei

   În stoc

   +

   Este nevoie de ajutoare puternice pe drum in zilele de iarna cu ninsori abundente. Pentru a le oferi copiilor si mai multa distractie in peisaje acoperite de zapada, exista lama de curatare.

   Lama poate fi ridicata sau scoasa printr-o parghie (pozitie de operare sau transport), iar e lama plugului se pot monta steaguri. Unghiul lamei poate fi reglat cu +/- 30° si este auto-reglabil si fara trepte.

   Acesta se potriveste tuturor camioanelor BRUDER si este reglabil in functie de unghiul de curatare si inaltime. Steagurile care pot fi montate in stanga si in dreapta lamei de curatare.

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 272 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Construction

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR02582 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii