Bruder – Accesorii – Modul Lumina Si Sunete Pentru Camioane Si Masini

 • Bruder - Accesorii - Modul Lumina Si Sunete Pentru Camioane Si Masini

  54,55 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Accesorii - Modul Lumina Si Sunete Pentru Camioane Si Masini

   54,55 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   54,55 lei

   În stoc

   +

   Patru butoane functionale diferite permit reproducerea sunetului motorului, a sirenelor de politie, precum si a sirenelor de pompieri si chiar a unui semnal penru oprire, pentru o durata de aproximativ 20 de secunde.

   Semnalul de sunet este deosebit de potrivit in trafic intens si in intersectii pentru a atrage si mai multa atentie atunci cand girofarele vehiculelelor de urgenta sunt pornite. Functia de lumina este activata simultan cu sunetul corespunzator. Acest model permite montarea a doua capace albastre (de exemplu, pentru politie), doua capace portocalii (de exemplu,pentru vehicule de dezapezire) si un capac rosu (de exemplu, pentru servicii de urgenta din SUA) in orice combinatie.

   Modulul de lumina si sunet este foarte versatil datorita conectorilor standard BRUDER. Livrarea include, de asemenea, un adaptor pentru a permite utilizarea modulului de lumina si sunet pe orice camion care are acoperis cu trapa. Acest adaptor are suprafete adezive suplimentare pentru a plasa modulul pe orice parte a vehiculului.

   Ambalajul este conceput astfel incat sa puteti testa modulul inainte de a efectua achizitia. Varsta recomandata 4 ani+.

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 45 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Construction

   Baterii

   DA – sunt incluse

   SKU: BR02802 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii