Bruder – Accesorii – Modul Lumina Si Sunete Pentru Camioane

 • Bruder - Accesorii - Modul Lumina Si Sunete Pentru Camioane

  51,45 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Accesorii - Modul Lumina Si Sunete Pentru Camioane

   51,45 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   51,45 lei

   În stoc

   +

   Cele patru functii diferite; zgomotul motorului, semnal de sunet, lumina intermitenta si sunetul sirenei pot fi declansate apasand butonul. Functia respectiva este imediat oprita apasand butonul in mod repetat. Functia de oprire automata se declanseaza dupa aprox. 18 secunde.

   Sunt incluse 2 baterii standard de tip AAA. Sunetul sirenei poate fi, de asemenea, comutat de la versiunea americana la versiunea europeana cu ajutorul unui intrerupator aflat in compartimentul bateriei. Ambalajul are o deschidere, astfel incat modulul sa poata fi testat inainte de cumparare.

   Modulul este potrivit pentru toate camioanele MAN si MB Actros, precum si Camioane de tip Volvo si MB Unimogs (acestea nu sunt incluse). Varsta recomandata 4 ani+.

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 72 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Construction

   Baterii

   DA – sunt incluse

   SKU: BR02801 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii