Bruder Camion De Gunoi Mercedes Benz Halfpipe

 • Bruder Camion De Gunoi Mercedes Benz Halfpipe

  334,09 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder Camion De Gunoi Mercedes Benz Halfpipe

   334,09 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   334,09 lei

   Stoc epuizat

   Puterea, rezistenta si eficienta sunt esentiale in fiecare zi in timp ce conduceti pe sosea sau lucrati pe santier. Mercedes-Benz a dezvoltat Arocs pentru a satisface pe deplin aceste nevoi specifice. In afara de adaugarea acestor caracteristici tehnice, producatorul a revizuit designul in consecinta. De exemplu, partea din fata a grilei radiatorului are acum un design zimtat cu dinti meniti sa semnifice ca vehiculul este dur si practic si sa aduca ideea de putere bruta.

   Cand BRUDER a adoptat designul omologului sau din lumea reala, s-a concentrat asupra vigorii pe care clientii au ajuns sa o astepte de la produsele BRUDER si in consecinta, a montat cabina soferului cu usi ce se deschid pentru a permite figurinelor de jucarie de la BRUDER sa se imbarce. Forma concava asigura faptul ca incarcatura va fi pozitionata automat in centru, ceea ce este foarte util in timp ce conduceti si de asemenea forma concava face descarcarea cat mai usoara posibil.

   Cilindrul extensibil pe 3 nivele ale jgheabului basculant si hayonul pot fi blocate in pozitii diferite pentru a permite cat mai multe situatii diferite de joaca.

   INFORMATII TEHNICE

   Cabina:

   • oglinda exterioara rabatabila
   • usile pot fi deschise


   Corpul Utilajului:

   • hayonul poate fi deschis

   Sasiu:

   • anvelope

   Informatii suplimentare:

   • Instalati modulul de lumina si sunet, numarul articolului: BR02801 si BR02802 (nu este inclus) pentru a va imbunatati jucaria

   ALTE INFORMATII UTILE:

   • Compatibil cu figurine
   • Varsta recomandata: potrivit de la varsta de 3 ani in sus pentru a fi folosit la interior si in aer liber
   • Produs fabricat din materiale plastice de calitate inalta, cum ar fi fi ABS
   • Scala 1:16

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 2260 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   3 ani+

   Pentru

   Baieti

   Licenta

   Mercedes Benz

   Atribut1

   Construction

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR03623 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii