Bruder – Cisterna Man Tgs

 • Bruder - Cisterna Man Tgs

  381,43 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Cisterna Man Tgs

   381,43 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   381,43 lei

   În stoc

   +

   MAN TGS este vehiculul complet si perfect pentru santiere, transportul pe distante lungi si distributia locala. Datorita designului durabil, cu motoare puternice si cu o capacitate de lucru peste medie, acest camion are toate inovatiile la bord. Modelul de la BRUDER al cisternei MAN TGS la scara 1:16 este o combinatie intre noua cabina MAN si corpul cisternei refacut. Acest corp al cisternei complet functional aduce, de asemenea, o serie de functii noi pentru tinerii nostri soferi de cisterne. Umpleti rezervorul cu apa. Cresteti presiunea utilizand pompa manuala cu aer comprimat si actionati maneta de blocare pentru a scurge apa prin furtun folosind unitatea de scurgere.

   BRUDER ofera o remorca cisterna (articolul nr. BR03925) ca optiune suplimentara ideala ce se potriveste perfect cu acest camion cisterna atragator si formeaza o combinatie de vehicule cu o lungime de aproape un metru. BRUDER ofera, de asemenea, numeroase figurine de jucarie bworld. Acestea pot fi pozitionate in cabina sau pot fi urcate pe vehicul pe scara, pentru a inspecta rezervorul din partea de sus.

   Acest model este, de asemenea, compatibil cu modulul de lumina si sunet (nr. Articol BR02801). Varsta recomandata 4 ani+.

   INFORMATII TEHNCIE

   CORPUL UTILAJULUI:

   • Cisterna complet functionala
   • Figurinele pot sta in cabina sau se pot urca pe scara pentru a verifica rezervorul

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 2503 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Commercial

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR03775 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii