Bruder – Figurina Salvamar Cu Caiac

 • Bruder - Figurina Salvamar Cu Caiac

  97,85 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Figurina Salvamar Cu Caiac

   97,85 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   97,85 lei

   În stoc

   +

   Pentru un numar tot mai mare de iubitori de sporturi nautice, acest salvamar completeaza perfect serviciile de salvare. Salvamarul este echipat cu paddleboard si geamandura de salvare, fiind pregatit in orice moment pentru situatiile neprevazute pe apa. Flotabilitatea puternica a placii asigura o cursa sigura. Caiacul si figurina Bruder 63155 si noul foisor de salvamari Bruder 62780 se potrivesc perfect cu acest model.

   Accesorii: Salvamar cu geamandura, Paddleboard cu vasla. Recomandat pentru varsta de 4 ani +

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 105 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Unisex

   Atribut1

   Emergency

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR62785 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii