Bruder – Gradinar Cu Masina De Tuns Iarba Si Unelte

 • Bruder - Gradinar Cu Masina De Tuns Iarba Si Unelte

  77,24 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Gradinar Cu Masina De Tuns Iarba Si Unelte

   77,24 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   77,24 lei

   În stoc

   +

   Activitatile peisagistilor sunt foarte variate. Taierea gardurilor vii si a copacilor, ingrijirea paturilor de pamant si cosirea peluzelor sunt doar cateva dintre sarcinile ce trebuie duse la bun sfarsit. Gradinarii se asigura ca parcurile, loturile de pamant si spatiile verzi sunt bine intretinute.

   Copiii pot acum sa recreeze aceste activitati interesante cu noul gradinar cu masina de tuns iarba si echipament de gradinarit. Gradinarul bworld este completarea ideala la numeroasele vehicule comerciale si municipale de la BRUDER.

   Figurina ce are partile corpului mobile, include masina de tuns iarba, matura de paie si un suport pentru creativitate in timpul jocului in camerele copiilor. Varsta recomandata 4 ani+.

   INFORMATII TEHNICE

   Continut:

   • Gradinar cu salopete
   • Matura de paie
   • Suport
   • Masina de tuns iarba cu cutie detasabila pentru colectarea ierbii taiate.

   Miscare / functie:

   • Membrele si capul se misca in trei directii
   • Mainile pot apuca obiecte sau se pot tine de vehicule

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 81 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   bworld

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR62103 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii