Bruder – Incarcator Pe Roti

 • Bruder - Incarcator Pe Roti

  159,09 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Incarcator Pe Roti

   159,09 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   159,09 lei

   Stoc epuizat

   Lumea tematica a vehiculelor de constructie de la BRUDER este extrem de populara, deoarece vehiculele de jucarie au fost frumos finisate si au functii cuprinzatoare. Noul incarcator pe roti de la BRUDER a fost acum adaugat in aceasta gama de succes. Acest vehicul cu design inteligent marca BRUDER, convinge prin functii excelente si manevrabilitate simpla. Manerul central poate ridica si cobori intregul brat de incarcare si poate muta cupa.

   Datorita anvelopelor mari cu banda de rulare si a directiei bine definite, acest nou incarcator pe roti se descurca de minune in orice loc de joaca cu nisip. Aceasta jucarie este cu adevarat potrivita chiar si pentru copiii mai mici, deoarece putem recomanda acest articol copiilor cu varsta incepand de la 2 ani. Varsta recomandata 2 ani+.

   INFORMATII TEHNICE

   Designul vehiculului:

   • Cupa basculanta

   Sasiu:

   • Directie bine definita
   • Anvelope


   Miscare / functie:

   • Bratul cupei complet functional

   ALTE INFORMATII UTILE:

   • Varsta recomandata: potrivit de la varsta de 2 ani in sus pentru a fi folosit la interior si in aer liber
   • Produs fabricat din materiale plastice de calitate inalta, cum ar fi fi ABS
   • Scala 1:16

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 1469 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   2 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Construction

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR03410 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii