Bruder – Jeep Wrangler Unlimited Rubicon De Pompieri Cu Figurina

 • Bruder - Jeep Wrangler Unlimited Rubicon De Pompieri Cu Figurina

  309,23 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Jeep Wrangler Unlimited Rubicon De Pompieri Cu Figurina

   309,23 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   309,23 lei

   În stoc

   +

   Masina de pompieri este necesara pentru a coordona desfasurarea serviciilor de pompieri si in cazul urgentelor minore. Datorita durabilitatii si capacitatii off-road, Jeep Wrangler Unlimited Rubicon este ideal pentru asrfel de misiuni. Managerul responsabil coordoneaza eforturile de salvare a vietilor oamenilor si combaterea incendiilor din vehiculul de comanda, contribuind in mod real la eforturile de salvare. La fel ca originalul, modelul de la BRUDER are suspensie pe osie off-road. Geometria de directie Ackermann, care include o legatura de tragere prin acoperisul vehiculului, permite imitarea scenariilor cu incidente. Usile, capota si portbagajul sunt deschise pentru a permite incarcarea rapida. Figurina de pompieri poate fi echipata cu accesorii incluse, cum ar fi stingatoarele de incendiu si dispozitiv radio. Modulul de lumina de incident, ce include si sirena de pe acoperis, ajuta la eliberarea soselei pentru a ajunge cat mai repede la locul incidentului. Pe lanaga cele trei sunete de sirene diferite, modulul poate emite si sunetul motorului vehiculului. Cu ajutorul acestui modul, misiunile realiste de pompieri pot fi recreate in dormitoarele copiilor – la fel ca in realitate! Varsta recomandata 4 ani+.

   INFORMATII TEHNICE

   CABINA:

   • Usile, capota si portbagajul se pot deschide

   MISCARE / FUNCTIE:

   • Mod de lumina si sirena incluse

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 1185 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Emergency

   Baterii

   DA – sunt incluse

   SKU: BR02528 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii