Bruder – Masina De Politie Land Rover Defender Cu Politist Si Accesorii

 • Bruder - Masina De Politie Land Rover Defender Cu Politist Si Accesorii

  242,62 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Masina De Politie Land Rover Defender Cu Politist Si Accesorii

   242,62 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   242,62 lei

   Stoc epuizat

   Gama de produse BRUDER este foarte larga. Numeroase vehicule pentru constructii, servicii de urgenta, activitati comerciale, activitati in timpul liber, agricultura si silvicultura sunt pretuite in intreaga datorita replicilor sale de jucarie interesante la scara 1:16.
   La fel ca in viata reala, un numar tot mai mare al masinilor in trafic cu vehiculele de la BRUDER, inseamna ca incalcarile regulilor de circulatie sunt in crestere. Din acest motiv, bworld prezinta acum si un echipaj de politie ce are ca misiune aplicarea legii si pastrarea ordinii publice. Capabilitati uimitoare off-road, combinate cu designul clasic al Land Rover-ului fac din versiunea de politie Defender Station Wagon de la BRUDER, un vehicul impresionant si versatil pentru servicii de urgenta.

   Pe langa usa din spate care se deschide, precum si usile laterale, capota se deschide pentru o vizionare detaliata a bloculi motor. Scaunul din spate si cuplajul barei de tractiune pot fi, de asemenea, demontate. Suspensia pe ambele axe inseamna ca vehiculul nu poate fi incurcat de nici un tip de teren, atunci cand re-creati urmariri salbatice cu masini. Axa fata poate fi directionata si cu ajutorul coloanei de directie suplimentara, element comun al tractoarele de la BRUDER (inclus) pentru a va oferi o experienta de joaca cat mai naturala. Versiunea de politie a modelului Land Rover prezinta un nou modul de lumina si sunet, conceput cu patru butoane functionale (1. sunet motor, 2. sirena politiei, 3. sirena pompierilor, 4. semnal yelp). Politistul bworld este complet echipat pentru a-si impune autoritatea. Cingatoarea are unelte importante pentru munca de zi cu zi a politiei, cum ar fi lanterna, dispozitivul radio si bastonul. Varsta recomandata 4 ani+.

   INFORMATII TEHNCIE

   CORPUL UTILAJULUI:

   • Usile laterale se deschid
   • Usa din spate se deschide
   • Capota se deschide
   • Scaunul din spate si cuplajul barei de tractiune pot fi demontate
   • Modul integrat de lumina si sunet

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 1006 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Emergency

   Baterii

   DA – sunt incluse

   SKU: BR02597 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii