Bruder – Mini Excavator Cat Cu Muncitor

 • Bruder - Mini Excavator Cat Cu Muncitor

  267,99 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Mini Excavator Cat Cu Muncitor

   267,99 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   267,99 lei

   În stoc

   +

   Mini excavatorul Cat nu este chiar mini, ci un adevarat gigant al categoriei sale. Datorita dimensiunilor sale compacte, se simte cel mai bine in spatii restranse. Bratul excavatorului poate fi, de asemenea, pivotat spre lateral pentru a-l face indispensabil amenajarii teritoriului si gradinaritului, precum si pentru lucrari generale de constructie, in care vehiculul deplaseaza eficient cantitati mici de pamant. Datorita sasiului cu senile, poate face fata si terenului accidentat. Lama sasiului ofera vehiculului mai multa stabilitate pe teren liber, facandu-l potrivit pentru activitati simple de nivelare.

   Pe langa functiile sale de joc realiste, modelul vine cu accesorii ample. Cupa excavatorului este detasabila. Capota din spate se deschide, cabina are geam si usa sa se deschide pentru a permite muncitorului de constructii inclus (realist, cu membre ce pot fi miscate) sa acceseze cu usurinta cabina si sa ia loc. Bratul excavatorului se roteste la 360 grade si bratul cupei la 180 grade – la fel ca in realitate. Combinatia excavatorului cu muncitorul completeaza acest set si va invita sa incepeti sa va jucati imediat. Varsta recomandata 4 ani+.

   INFORMATII TEHNICE

   • Brat de excavator complet functional
   • Bratul excavatorului permite lucrul mult sub nivelul solului
   • Cabina cu geam poate fi rotita la 360 grade
   • Cupa detasabila
   • Lama plugului poate fi reglata pe inaltime, indepartata, inclinata si blocata in pozitie
   • Capota poate fi deschisa
   • Legaturi de tragere autentice (nu din cauciuc)


   ALTE INFORMATII UTILE:

   • Varsta recomandata: potrivit de la varsta de 4 ani in sus pentru a fi folosit la interior si in aer liber
   • Produs fabricat din materiale plastice de inalta calitate, cum ar fi ABS
   • Scala 1:16

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 960 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Construction

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR02466 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii