Bruder – Tractor Mare Pe Senile Cat

 • Bruder - Tractor Mare Pe Senile Cat

  453,59 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Tractor Mare Pe Senile Cat

   453,59 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   453,59 lei

   În stoc

   +

   Designul si dimensiunea tractorului mare pe senile CAT cu senilele sale delta proeminente, ii impresioneaza pe toti ce privesc vehiculul.

   Aceste masini sunt utilizate in principal pe santierele mari de constructii si in regiunile miniere pentru nivelarea suprafetelor mari. O caracteristica deosebita este pista de legaturi complet functionala, care este formata din 62 de legaturi si nu prezinta nicio slabiciune chiar si in conditiile dificile la care vehiculul este supus zilnic (teren nisipos). Inaltimea si inclinarea lamei puternice de nivelare pot fi reglate. Inaltimea impresionantului scarificator poate fi reglata. Usile cabinei pot fi deschise pentru a permite figurinelor bworld sa intre in tractorul pe senile, pentru a face simula realitatea.

   Nu este nimic care sa impiedice copilasi sa se joace in mod realist cu aceasta masina electrica, in dormitorul lor sau afara. Accesoriile pentru santier sunt ideale pentru vehiculele de la BRUDER.

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 2500 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Construction

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR02452 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii