Joc 123 Vanatoarea De Comori

 • Joc 123 Vanatoarea De Comori

  66,20 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Joc 123 Vanatoarea De Comori

   66,20 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   66,20 lei

   În stoc

   +

   Jocul 123 Vanatoarea de comori de la Learning Journey este un mod aventuros de a consolida abilitatile de numarare si de recunoastere a numerelor, in timp ce te distrezi cu familia si prietenii! Alege exploratorul si trage pe rand carti de joc si rezolva ecuatii. Gideaza camionul prin labirintul subteran dupa numarul de spatii afisate pe carte. Fa o plimbare inainte daca aterizati pe o fetita cu lant, dar atentie, daca aterizati pe o alunecare de noroi, trebuie samergi inapoi!

   Fii primul jucator care ajunge la comoara si castiga! Include patru carti caractere, 42 de carti de joc si tabla de joc. Se pot juca doi pana la patru jucatori. Varsta recomandata peste 3 ani.

   CARACTERISTICI CHEIE – JOC 123 VANATOAREA DE COMORI este un mod aventuros de a consolida abilitatile de numarare si de recunoastere a numerelor, in timp ce te distrezi cu familia si prietenii! Alegeti exploratorul si trage pe rand carti de joc si rezolva ecuatii. Ghideaza camionul prin labirintul subteran dupa numarul de spatii afisate pe card. Faceti o plimbare inainte daca aterizati pe o fetita cu lant – dar atentie! – daca aterizati pe o alunecare de noroi, trebuie sa alunecati inapoi! Fii primul jucator care ajunge la comoara care castiga! Include patru carti de caractere, 42 de carti de joc si tabla de joc. Pentru doi pana la patru jucatori. Varsta recomandata 3 ani +

   BENEFICII EDUCATIONALE – promoveaza limbajul, gandirea si invatarea. Accentueaza abilitatile tactile, motorii, de viata si sociale.

   SPRIJINA ABILITATILE DE DEZVOLTARE – Ascute MEMORIA. Construieste STIMA DE SINE. Dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor. Promoveaza ABILITATI DE COOPERARE. Ofera ore de distractie interactiva de invatare. SIGURANTA – Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor.

   PRODUSE PREMIATE – Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori…copiii!

   Greutate 740 g
   Brand

   The learning journey

   Varstra

   3 ani+

   Pentru

   Unisex

   Atribut1

   Game Play

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: TLJ397893 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii