Joc De Culori Si Forme Cursa Catre Curcubeu

 • Joc De Culori Si Forme Cursa Catre Curcubeu

  76,50 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Joc De Culori Si Forme Cursa Catre Curcubeu

   76,50 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   76,50 lei

   În stoc

   +

   Pe locuri, fiti gata, start!

   Cursa catre Curcubeu de la Learning Journey este un joc provocator si capricios care ajuta la predarea recunoasterii culorilor si formelor! Pur si simplu alegeti personajul unicorn sau dragon si trageti pe rand carti de joc. Aruncati creatura de-a lungul cararii colorate pana la culoarea sau forma care este afisata pe carte. Daca ai norocul sa aterizezi pe un curcubeu, gliseaza peste el pentru a merge mai departe. Dar fii atent!

   Daca alegeti o carte de dus cu ploaie, trebuie sa mergi inapoi la ultimul spatiu cu nori. Primul jucator care ajunge la castelul curcubeu castiga! Jocul include patru carti caractere, 42 de carti de joc si tabla de joc. Se pot juca doi pana la patru jucatori. Varsta recomandata peste 3 ani.

   CARACTERISTICI CHEIE – 3, 2, 1, start! SETUL DE CULORI SI FORME CURSA CATRE CURCUBEU este un joc provocator si capricios care ajuta la predarea recunoasterii culorilor si formelor! Pur si simplu alegeti personajul unicorn sau dragon si trageti pe rand carti de joc. Aruncati creatura de-a lungul cararii colorate pana la culoarea sau forma care este afisata pe cardul tau. Daca ai norocul sa aterizezi pe un curcubeu, aluneca peste el pentru a merge mai departe. Dar fii atent! Daca alegi un card cu ploaia, trebuie sa mergi inapoi la ultimul spatiu cu nori de ploaie! Primul jucator care ajunge la castelul curcubeu castiga! Include patru carti de caractere, 42 de carti de joc si tabla de joc. Pentru doi pana la patru jucatori. Varsta recomandata 3 ani +.

   BENEFICII EDUCATIONALE – promoveaza limbajul, gandirea si invatarea. Accentueaza abilitatile tactile, motorii, de viata si sociale.

   SPRIJINA ABILITATILE DE DEZVOLTARE – Ascute MEMORIA. Construieste STIMA DE SINE. Dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor. Promoveaza ABILITATI DE COOPERARE. Ofera ore de distractie interactiva de invatare.

   SIGURANTA – Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor.

   PRODUSE PREMIATE – Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori…copiii!

   Greutate 740 g
   Brand

   The learning journey

   Varstra

   3 ani+

   Pentru

   Unisex

   Atribut1

   Game Play

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: TLJ382752 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii