Playmobil – Service Mobil

 • Playmobil - Service Mobil

  120,09 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Playmobil - Service Mobil

   120,09 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   120,09 lei

   În stoc

   +

   In cazul in care o aeronava trebuie reparata, serviciul mobil de reparatii se afla imediat la fata locului. Soferul manevreaza cu indemanare camionul de service pana la aeronava si se agata de roata din spate cu ajutorul tijei de fixare. Dupa ce totul este atasat corect, el pleaca incet si remorcheaza aeronava la statia de service. Pentru reparatii minore, mecanicul a depozitat uneltele si o canistra de combustibil pe platforma camionului.

   Serviciul de reparatii poate fi combinat in mod ideal cu seturile 70831 Biplan Phoenix si 70832 Avion Vultur. Vehiculul de service de reparatii este rapid la fata locului pentru intretinerea si repararea aeronavei. Tija de fixare este folosita pentru manevrarea si transportul aeronavei si a macaralei mobile.

   Setul include: 1 figurina PLAYMOBIL, un vehicul de reparatii, o tija de fixare, o canistra cu benzina, un stingator de incendiu si alte accesorii.

   Imi plac jucariile PLAYMOBILÂ pentru ca totul este atat de real. Imi place mult sa-mi creez propriul scenariu de joc cu figurine. Da, este foarte distractiv. ” un mic fan PLAYMOBIL

   Din 1974, sistemul de jucarii PLAYMOBIL, creat de Hans Beck, a devenit un clasic al locurilor de joaca pentru copii, cu numeroasele sale lumi creative – de la o nava cu pirati la un spital pentru copii.

   Circa 3,5 miliarde de figurine cu zambetul caracteristic au fost produse de atunci si incanta copiii din intreaga lume. Aproximativ 40 de scenarii de joc sunt distribuite in aproape 100 de tari de pe glob. Atat parintii, cat si educatorii apreciaza sistemul de jucarii PLAYMOBIL ca fiind un reprezentant al jocului creativ de inalta calitate.

   Joc creativ de rol cu PLAYMOBIL

   Principiul unic de joc stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. PLAYMOBIL aduce o lume in miniatura, in care copiii pot interpreta diferite roluri, pot crea sau reproduce povesti, aventuri si situatii din viata reala.

   Cu multiple talente, aceste figuri vesele depasesc cu succes tot felul de provocari spre exemplu cavaleri sau pirati in scenarii istorice, ca muncitori in constructii, veterinari si politisti din lumea de azi sau ca agenti secreti in lumi virtuale.

   Oamenii creativi de la PLAYMOBIL vin in mod constant cu idei si completari noi pentru a le oferi celor mici de pretutindeni distractie de lunga durata.

   Greutate 322 g
   Brand

   Playmobil

   Varstra

   5 ani+

   Pentru

   Baieti

   Material

   Plastic ABS

   Atribut1

   Air Stunt Show

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: PM70835 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii