Primul Meu Puzzle De Podea – Camion De Reciclat

 • Primul Meu Puzzle De Podea - Camion De Reciclat

  66,19 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Primul Meu Puzzle De Podea - Camion De Reciclat

   66,19 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   66,19 lei

   În stoc

   +

   Recupereaza timpul de invatare cu Primul Meu Puzzle De Podea – Camion De Reciclat. Copilul dumneavoastra va fi fascinat in timp ce isi va asambla prietenul camion de reciclare! Cei mici vor invata pe masura ce construiesc piesa cu piesa, starnindu-si interesul si imbunatatindu-si abilitatile de concentrare. Primul Meu Puzzle De Podea – Camion De Reciclat, frumos ilustrat, va va tine copilul captivat si este o activitate perfecta si cu colegii de joaca.

   CARACTERISTICI CHEIE – Puzzle-ul este alcatuit din 12 piese mari si este o modalitate excelenta de a dezvolta abilitatile tactile si de rezolvare a problemelor.

   BENEFICII EDUCATIONALE – dezvolta abilitati tactile, motorii, de gandire si de invatare. Introduce culoarea, forma si recunoasterea obiectelor. Construieste increderea si stimuleaza stima de sine prin furnizarea unui sentiment de realizare. Introduce copii in lumea din jurul lor.

   DEZVOLTA ABILITATILE DE DEZVOLTARE – Imbunatateste ABILITATILE MOTORII FINE si COORDONAREA OCHI-MANA, cerandu-i copilului dumneavoastra sa potriveasca piesele corecte ale puzzle-ului. Ajuta la dezvoltarea abilitatilor COGNITIVE incurajandu-l pe copil sa se concentreze si sa rezolve probleme. Favorizeaza jocul senzorial vizual si tactil. Creeaza un mediu de invatare SOCIAL.

   SIGURANTA – Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor.

   PRODUSE PREMIATE – Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori…copiii!

   Greutate 549 g
   Brand

   The learning journey

   Varstra

   2 ani+

   Pentru

   Unisex

   Atribut1

   Puzzle Play

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: TLJ128541 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii