Puzzle 3D Podul Rialto, 216 Piese

 • Puzzle 3D Podul Rialto, 216 Piese

  159,01 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Puzzle 3D Podul Rialto, 216 Piese

   159,01 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   159,01 lei

   În stoc

   +

   Construiti un model de puzzle 3D realist al Podului Rialto

   Podul Rialto (Ponte di Rialto) este un pod cu arc de piatra peste Marele Canal din Venetia. Este cel mai vechi pod din Venetia si inca in folosinta. Podul care se afla astazi a fost construit intre 1588 si 1591 si are un design asemanator cu podul din 1255. Cea mai lunga deschidere a acestuia este de 31,8 metri. Are doua rampe inclinate cu scari care duc la porticul central, are magazine pe ambele parti si trei alei.

   Cu 216 piese, puteti construi un model impresionant al acestei piese celebre din istoria Italiei pe care sa o aveti acasa. Puzzle-ul este creat bucata cu bucata din piese de puzzle din plastic curbat care se potrivesc perfect datorita tehnologiei Easyclick, fara lipire. Numerotarea pieselor de pe spate faciliteaza sortarea prealabila si permite realizarea puzzle-urilor simplu si eficient.

   Setul include: 216 de piese de puzzle din plastic numerotate + accesorii + instructiuni.

   Piesele puzzle-urilor 3D sunt curbate perfect si se potrivesc la fix fara sa fie nevoie de lipici. Construiti un fascinant puzzle 3D cu piese curbate; pliate sau plate. Precizia fiecarei piese din plastic asigura o stabilitate extraordinara fara sa fie nevoie de lipici! Accesoriile suplimentare asigura finalizarea puzzle-ului pentru obtinerea unei superbe constructii.

   Pentru adulti; a face un puzzle reprezinta o modalitate excelenta de a lua o pauza de la sarcinile de lucru; angajamente; si de a socializa intr-un mod liber si creativ. Jocul de puzzle reprezinta un instrument ce poate contribui la bucuria vietii; la eliberarea de stres si la o mai buna conectare cu oamenii din jurul nostru.

   Prin realizarea puzzle-urilor; atingem echilibrul perfect: aici competenta intampina provocari. Asta inseamna: avem o sarcina pe care suntem capabili sa o facem; dar nu suntem siguri de cat timp avem nevoie pentru a o finaliza si daca vom avea succes la prima incercare. Acesta este farmecul de a face un puzzle. Indeplinirea obiectivelor; pe care le-am stabilit pentru noi insine; ne intareste increderea in sine si ne aduce armonie si satisfactie interioara. Dr. Stephan Lermer (Psiholog in Comunicare)

   Cu o traditie de peste 100 ani; Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891. Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume.

   • Tehnologia Softclick – garanteaza 100% o fixare cat mai exacta.

   • Potrivire perfecta – fiecare piesa este individual realizata; manual si se potriveste doar in locul special stabilit; pentru o intercalare perfecta.

   • Carton si hartie speciala – orientarea si lungimea fibrelor de celuloza sunt optimizate pentru puzzle-uri si garanteaza o calitate superioara. Bineinteles; cartonul este; de asemenea; ecologic. Hartia este una speciale; minimizand reflexiile si evazarea puzzle-ului.
   • Decupajul piesei este desenat si taiat manual.

   • Asigurarea calitatii – verificarile continue si riguroase ne asigura ca primiti doar cele mai bune produse.

   A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine. Singurul producator de puzzle-uri premium; ce ofera un nivel al calitatii inegalabil; fiecare produs fiind testat din punct de vedere al culorii; formei perfecte etc.

   Greutate 726 g
   Brand

   Ravensburger

   Varstra

   10 ani+

   Pentru

   Unisex

   Material

   Carton ecologic si hartie speciala

   Atribut1

   Puzzle 3D

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: RVS3D12518 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii