Supermag Primary – Set Constructie 48 Piese

 • Supermag Primary - Set Constructie 48 Piese

  84,10 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Supermag Primary - Set Constructie 48 Piese

   84,10 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   84,10 lei

   Stoc epuizat

   Magnetii prind viata! Inspirati-va din noua linie Supermag Tags si explorati posibilitatile fara sfarsit de constructie. Datorita celor doua sisteme de asamblare diferite, dar complet integrate, formele de constructie pline de volum se formeaza chiar in manutele copiilor. Pe de o parte, atractie magnetica si, pe de alta parte, cuplaj magnetic. Tija capata de fapt o alta forma cand este combinata cu elemente de imbinare printr-un inel de plastic. In acest fel, chiar o singura tija devine o forma prin simpla combinare cu una sau mai multe elemente de imbinare, fara a fi nevoie de suporturi.

   Seturile de constructie de la Supermag se pot dezasambla si reasambla in diferite moduri, iar astfel cel mic nu se va plictisi niciodata! Jucariile magnetice Supermag Tags ajuta copilul sa isi imbunatateasca abilitatile de coordonare si creativitatea, sporind dezvoltarea emotionala si perceptia spatiala.

   Setul include 48 piese. Produsul nu necesita baterii. Varsta recomandata 3 ani.

   AVERTISMENT! Aceasta jucarie contine magneti. NU inghititi magnetii! Inghitirea magnetilor poate provoca raniri grave. Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

   Supermag Toys este lider in categoria jucariilor magnetice de constructii, dezvoltand in permanenta produse noi si inovatoare. Jucariile magnetice Supermag sunt fabricate in Sardinia, Italia, din cele mai fine materiale, folosind echipamente de ultima generatie la cele mai inalte standarde.

   Tijele si sferele magnetice Supermag se conecteaza in moduri care permit construirea diferitelor proiecte cu imaginatie aproape nelimitata. Jucariile Supermag permit, de asemenea, mintilor creative de toate varstele sa vada puterea aproape magica a magnetismului in actiune chiar in casele sau clasele lor.

   SUPERMAG reprezinta cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aiba o jucarie pentru a fi considerata un instrument valoros in educatia si dezvolatrea creativitatii copiilor, inspirandu-i sa ne inspire … pentru ca nu putem invata suficient de la copiii nostri.

   • SAFE – jucarii sigure, produse la cele mai inalte standarde

   • UNIVERSAL – jucarii unisex de care se pot bucura atat copiii cat si adulti, indiferent de varsta, sex sau limba

   • PEDAGOCIC – jucarii educationale, esentiale in cresterea si dezvoltarea copiilor
   • ENGAGING – jucarii interactive si creative ce vor capta atentia copiilor ore intregi
   • RAPID – copiilor le place sa vada rodul muncii lor. O jucarie care face acest lucru intr-un timp scurt le va spori satisfactia si dorinta de a continua sa se joace
   • MANAGEABLE – o jucarie simplu de manipulat de mainile copiilor
   • AMUSING – o jucarie distractiva
   • GATHERING – jocul impreuna este intotdeauna mai distractiv si frumos

   AVERTISMENT! Aceasta jucarie contine magneti. NU inghititi magnetii! Inghitirea magnetilor poate provoca raniri grave. Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

   Greutate 504 g
   Brand

   Supermag

   Varstra

   3 ani+

   Pentru

   Unisex

   Atribut1

   Supermag Tags Primary

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: SM0151 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii