Bruder – Accesorii – Grapa Cu Semanatoare Pottinger Vitasem 302 Add

 • Bruder - Accesorii - Grapa Cu Semanatoare Pottinger Vitasem 302 Add

  231,90 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Accesorii - Grapa Cu Semanatoare Pottinger Vitasem 302 Add

   231,90 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   231,90 lei

   În stoc

   +

   Grapa rotativa combinata cu masina de semanat Pottinger Vitasem 302ADD este utilizata in agricultura pentru prelucrarea solului si exceleaza la imprastierea uniforma a semintelor intr-un mod deosebit de rapid si exact. Semanarea cu o precizie mai mare si obtinerea unor randamente mai mari in timpul recoltei sunt caracteristici de baza ale acestei unitati combinate realizate de Pottinger.

   Modelul realizat de BRUDER prezinta o interfata de atasament care face posibila utilizarea combinatiei grapei rotative si masinii de semanat cu toate tractoarele ce fac parte din linia de produse de la BRUDER. Permitandu-le sa ridice si sa coboare unitatea, mecanismul de ridicare integrat permite copiilor sa simuleze cu precizie modulele de transport si de lucru din lumea reala.

   Figurinele optionale oferite de BRUDER pot urca pe unitatea combinata, folosind scarile rabatabile pentru a deschide rezervorul de seminte, spre exemplu. Lucrarile pot incepe imediat ce rezervorul este umplut, combinatia este legata de tractor si supapa de iesire este deschisa.

   Zeci de detalii aduc efectul vizual al acestei jucarii in prim plan, permitand copiilor sa se joace intr-un mod si mai realist. Varsta recomandata 4 ani+.

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 840 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   4 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Agriculture

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR02347 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii