Bruder – Accesorii – Balustrade, Semne Rutiere Si Stalpi

 • Bruder - Accesorii - Balustrade, Semne Rutiere Si Stalpi

  92,69 lei

  Solicitați un apel

  •  Livrare
   • Urgent Cargus                 -  25 lei  greutate pana la 20 de kg
  •  Cere informatii

   Bruder - Accesorii - Balustrade, Semne Rutiere Si Stalpi

   92,69 lei

   Cere informatii

     ... persoane vizioneaza produsul chiar acum

     Share
   Guaranteed Safe CheckoutTrust

   92,69 lei

   În stoc

   Siguranta muncitorilor si a trecatorilor are prioritate maxima pe perioada santierului. In special atunci cand sunt utilizate masinari mari, marcarea zonei cu banda este adesea o procedura indispensabila. Marcarea zonei santierului este, prin urmare, cheia pentru vehiculele si figurinele de constructie din gama BRUDER. Setul de constructie este compatibil cu bworld si are -un sistem simplu de plug-in care este usor de utilizat si poate fi extins dupa necesitati. Varsta recomandata 3 ani+.

   In centrul fiecarui produs realizat de BRUDER, se afla copilul care se joaca.

   Jocul nu este un scop in sine, ci le permite copiilor sa traiasca experiente din lumea adultilor pe care sa le poata folosi pentru propria lor dezvoltare.

   In conformitate cu acest principiu, produsele BRUDER sunt dezvoltate ca „jucarii macheta”. Acestea incurajeaza copiii sa imite viata reala sub forma jocurilor de rol; functional pentru a-i ajuta sa inteleaga mediile tehnice, permitandu-le sa „inteleaga prin apucare”. O atentie speciala este acordata interactiunii bine echilibrate a functiilor de joc usor de manevrat si a modelelor care sunt aproape de realitate si ofera cel mai mare nivel posibil de stabilitate. Sloganul companiei BRUDER „la fel ca originalul” se manifesta, in special, in produsele din Seria Pro si bworld.

   Datorita produselor de inalta calitate, BRUDER, se claseaza printre cei mai importanti producatori de vehicule din plastic din Europa.

   BRUDER se straduieste in permanenta sa obtinem un nivel ridicat de satisfactie a clientilor, care se bazeaza pe inovatie, expertiza in tehnologia plastica si preocuparea pentru mediu, in timp ce folosesc resursele intr-un mod responsabil.

   Greutate 438 g
   Brand

   Bruder

   Varstra

   3 ani+

   Pentru

   Baieti

   Atribut1

   Construction

   Baterii

   NU necesita Baterii

   SKU: BR62007 Categorie:
   Close Cosul Meu
   Close Favorite
   Close Vizualizate recent
   Close
   Close
   Categorii